Skip to main content

NYTRO demo dag Hengelsport Sappemeer bij sportlandgoed ondanks het slechte weer goed bezocht.

Afgelopen Zondag was er de NYTRO demo dag op sportlandgoed Zwartemeer. Ik zou daar ook even komen kijken hoe het ging en om even bij de kletsen met de mannen van NYTRO. Ik was die ochtend niet zo vroeg wakker en kwam laat op gang. Dat kwam ook mede door al die buien die over kwamen. Dan blijf je wat langer in de relax mode. En natuurlijk dat ik de zaterdag weer een koppelwedstrijd heb gevist met Jeroen. Tegen de middag had ik zoiets van laat ik die kant maar op gaan anders word het niet meer wat. Het is namelijk ook nog wel een stukje rijden.

Nytro Demo dag

Bij Sportlandgoed aangekomen zag ik dat de tent bij Cobi en Otto goed bezet was. Toch wel fijn dat ze daar een tent hebben geplaatst. Ik ben eerst maar even doorgereden naar de waterkant Daar zag ik de NYTRO mannen zitten. Gelijk even naar mijn maat Jeroen natuurlijk die had ik al een dag niet gezien. Daarna even naar de rest van de crew. Eerst maar even naar Jan Verbruggen. Ik had Jan al een hele tijd niet meer gezien of gesproken. Ook even bij de rest langs om even bij te kletsen. Weer genoeg mooie verhalen gehoord. Het weer zat echt niet mee en hierdoor werd er waarschijnlijk ook niet zoveel gevangen.

Nytro Demo dag

Maar daar was de Demo dag natuurlijk niet voor het was een dag om eens wat hengels en artikelen van NYTRO te bekijken en uit te proberen. Daar werd goed gebruik van gemaakt er werd regelmatig een hengel getest en de reacties waren zeer goed te noemen. Ook was men bij Hengelsport Sappemeer tevreden. Zeker over de opkomst ondanks het slechte weer.

Nytro Demo dag

De tent was een ideale oplossing. Je kon daar droog staan en ik kreeg nog een lekker bakkie koffie aangeboden door Cobi. Daar heb ik nog wel even staan te kletsen.

Nytro Demo dag

Zelf heb ik ook nog even wat andere hengels van NYTRO getest maar ik blijf toch eerst bij de Feeder hengels die ik nu van NYTRO heb De Big River en de Marvelist. Er komt in de toekomst vast nog wel wat bij Ik kwam ook nog aardig wat leuke artikelen tegen.

Ondanks een echte regenachtige dag was het toch nog een geslaagd event.

Op naar de volgende NYTRO Demo dag.

 

Nytro Demo dag

Nytro Demo dag

 

Nytro Demo dag

 

© 2013 De Witvisser
Site ontwikkeld en structuur onderhoud door maindes
Data onderhoud door De Witvisser