Skip to main content

Marcel Meiknegt wint eerste bouwvakwedstrijd Koopman Hengelsport

10 augustus 2023

Woensdag avond is onze eerste bouwvakwedstrijd gevist. Er was veel animo voor deze eerste wedstrijd, 37 vaste stok vissers en 15 feeder vissers.

De vaste stokken werden uitgezet aan de Verlengde Hoogeveense Vaart richting Holsloot, en de feedervissers visten hun wedstrijd aan het Stieltjeskanaal bij Zandpol.

koopman hengelsport
De feedervissers hadden het lastig, geen stroming in het kanaal en de vis en was waarschijnlijk in ruststand. Toch komt er altijd weer een winnaar en dat was Roberto van Dam die het C vak wist te winnen met 2310 gram en onze jongste deelnemer en tevens medewerker Demian Meems pakte de winst in het D vak met een mooi aantal vissen die samen goed waren voor 1230 gram.

koopman hengelsport

Bij de Stokvissers zat de beet er beter in, op een paar stekken werden er mooie brasems gevangen aangevuld met veel kleine vis. Henk Heins wist hier het A vak te winnen met 6150 gram en Marcel Meiknegt ving het hoogste daggewicht 6640 gramen en pakte hiermee de winst in het B vak.

Het was een zeer geslaagde wedstrijd met mooi weer, een goede sfeer en leuke vangsten.

Volgende week woensdag is onze 2e bouwvakwedstrijd hiervoor zijn nog plaatsen beschikbaar, dus wil je meedoen geef je dan op voor woensdag 16 augustus 15.00 uur.

 

 

 

 

 

© 2013 De Witvisser
Site ontwikkeld en structuur onderhoud door maindes
Data onderhoud door De Witvisser