Skip to main content

Uitslag koppel Zuidhorn Hengelsport Veendam-Winschoten

05 februari 2024
Vandaag was het dag van onze koppel wedstrijd aan het bekende van Starkenborgh kanaal. De wedstrijd zat dan ook snel vol met 28 koppels die hier graag een wedstrijd wouden vissen.
 Kom Zuidhorn
 
De weersvoorspellingen waren redelijk gunstig, wel veel wind maar geen regen. Over de vangsten waren er wat mindere berichten maar na het loten gingen alle koppels met volle moed naar hun stek om wat vissen proberen te vangen.
Om 09:00 klonk het start signaal en iedereen voerde hun stek aan. Bij sommige koppels volgde al snel een beet en bij een ander duurde het wel tot 3 uur voor de eerste beet. Helaas waren er ook koppels die helemaal geen beet gezien hebben.
14:00 klonk het eind signaal en gingen de weeg ploegen op pad om de vangsten te wegen. Doordat de vangsten op de meeste stekken niet goed waren was iedereen optijd aan het inpakken. Hierdoor konden we snel beginnen met de prijsuitreiking. Al was er niet veel vis gevangen. Winnaars hadden we wel, die wisten toch paar mooie brasems te vangen Chapeau hiervoor.
Alle deelnemers bedankt voor deelname
En de heren die gewogen hebben extra dank voor jullie.
Kom Zuidhorn
 
Kom Zuidhorn
 
 
© 2013 De Witvisser
Site ontwikkeld en structuur onderhoud door maindes
Data onderhoud door De Witvisser