Skip to main content

Kalender

Pinksterkoppelwedstrijd AHV Amstel

Koppelwedstrijd
Amsterdamse_hengelsport_vereniging_Amstel
  20-05-2024 09:00 - 14:00

De AHV Pinksterkoppel in de Amstel zit al jarenlang met 56 koppels vol en er bestaat ook al jarenlang een uitgebreide reservelijst.

Voor de editie 2024 hebben we het parcours, naast de vakken A-B-C-D, uitgebreid met 2 vakken bij de Zwarte Kat (E en F) en kunnen er dus meer koppels meedoen. Koppels die de 1e dag vissen in A-E-F vissen de 2e dag in B-C-D en vice versa. Het aantal inschrijvers, gedeeld door 6, bepaalt de vakgrootte tot een maximum van 84 (6x14). 

Er wordt gevist op: 19-20 mei

Vissen van 09.00-14.00 uur.

Het inschrijfgeld bedraagt € 110, incl. poulen. 

  • 3 dagprijzen en 2 pouleprijzen per vak (afhankelijk van aantal deelnemers)
    • B. vakprijswinnaars komen nietin aanmerking voor een pouleprijs, deze schuift door naar het eerstvolgende koppel in het betreffende poulevakje, zijnde geen vakprijswinnaar.
  • eindprijzen 1:4, bij volle bezetting
  • De einduitslag wordt bepaald door het totaal aantal 
  • Bij gelijk aantal punten gaat het hoogste gewicht
  • Er geldt een “bag limit” van 22,5 kg per leefnet! (Dit betekent in de praktijk: als er bijv. 24 kg in uw leefnet zit, wordt er 22,5 kg genoteerd!)

Inschrijven kan uitsluitend door te klikken op onderstaande link, de vereiste gegevens (gemerkt met *) in te vullen, op "verzenden" te klikken, waarna u direct een terugmelding krijgt met de door u ingevulde antwoorden. 

https://forms.gle/mDpAjdsmofzdQnYh9

Aanmeldingen anders dan via de link worden niet in behandeling genomen!!!!

Let op!!!

De aanmelding is "voorwaardelijk" tot het inschrijfgeld is voldaan. U ontvangt bericht van de voorwaardelijke inschrijving (meestal 's avonds laat)

+/- 6 weken voor de 1e wedstrijddag ontvangt u nog een verzoek het inschrijfgeld binnen 1 week te voldoen op

 gironummer NL13 INGB 0683 1734 05 tnv C. SCHENK en/of P. KOOPMAN

Als het inschrijfgeld binnen deze termijn is bijgeschreven, ontvangt u bericht van definitieve inschrijving en kunt u deelnemen aan de wedstrijden. 

Is het inschrijfgeld niet bijgeschreven binnen deze week dan vervalt uw voorwaardelijke inschrijving en is deelname niet meer mogelijk. (Betaling binnen die termijn is uw eigen verantwoordelijkheid, er volgen geen herinneringsverzoeken meer!)

Namens Peter Koopman en Hans Mieremet,

 

© 2013 De Witvisser
Site ontwikkeld en structuur onderhoud door maindes
Data onderhoud door De Witvisser