Skip to main content

Peter de Lange wint wedstrijd Havenkanaal.

11 december 2023
Gerard Koopman Hengelsport Nieuw-Amsterdam organiseerde zondag 10 december jl. nog een feeder wedstrijd op de steigers van het Havenkanaal te Assen.
Havenkanaal
 
Na een week met sneeuw en lagere temperaturen was het vandaag weer eens zacht voor de tijd van het jaar.
's Morgens bij de loting nog met behoorlijk wat regen en een stevige zuidwester dwars over het kanaal maar dat mocht de pret niet drukken.
Tijdens het opbouwen werd het gaandeweg droger en om 09.45 uur ging iedereen er weer vol goede moed tegenaan tot 15.00 uur.
Ondanks het milde weer was het wederom een taaie en moelijke visserij.
Op sommige stukken in het parcours werden hier en daar wat brasems of een zeelt gevangen, terwijl het op andere gedeeltes gewoon lastig was om ├╝berhaupt maar wat beet te krijgen.
Toch zette iedereen stug door tot het einde want je weet natuurlijk maar nooit wat er in de laatste minuten nog kan gebeuren.......
Na de wedstrijd was er voor iedereen weer een lekker broodje warme rookworst die deze keer werd aangeboden door onze eigen "Butcher" Bartjan dit i.s.m. de Boni Klazienaveen.
Havenkanaal
Harry en Henny zorgden ervoor dat de worsten weer goed op temperatuur waren, en ze gingen er dan ook weer als warme broodjes in!
Hierna volgde de prijsuitreiking waarbij Gerard Koopman Hengelsport het prijzengeld nog een keer met 50% verhoogde en Gerjan Lindeboom van Friterie-ijssalon Emmen sponsorde in elk vak nog een waardebon voor de poedelprijs.
Peter de Lange pakte de totaalwinst in het B vak op stek 29 met 7830 gram. In het A vak was Edwin Timmer iedereen de baas op stek 5 met 7240 gram.
Bij deze alle deelnemers, sponsoren en hulptroepen bedankt, en prijswinnaars nogmaals gefeliciteerd!
Tot een volgende wedstrijd!
 Havenkanaal
 
Havenkanaal
 
Havenkanaal
 
Havenkanaal
 
Havenkanaal
 
Havenkanaal
 
 
 
© 2013 De Witvisser
Site ontwikkeld en structuur onderhoud door maindes
Data onderhoud door De Witvisser