Skip to main content

Fokke Visser en Jeroen de Boer winnen EVEZET wedstrijd Beukerskanaal.

11 december 2023

 De wedstrijd waar wij als team om meerdere redenen naar uitkeken.

De wedstrijd die wij zelf namens Team Evezet Allround organiseerden aan het prachtige Beukerskanaal bij Steenwijk.
We konden maximaal 40 koppels aannemen en de inschrijving liep super.
De laatste dagen toch afmeldingen vanwege ziekte, waar alle begrip voor is met de griep en corona golf die nu door ons land trekt. Uiteindelijk gingen we toch nog met 30 koppels van start waar wij als organisatie heel erg tevreden mee waren.
Beukerskanaal
 
Na aanmelden kon het loten beginnen en daarna naar de waterkant voor het opbouwen van de spullen.
Na het begin signaal werden al op diverse plekken mooie vissen gevangen. Zowel met de vaste stok als met de feeder werd er goed gevangen. Het weer zat een groot deel van de wedstrijd mee tot het naar het einde van de wedstrijd flink begon te regen wat erg jammer was maar bij ons Nederlands klimaat hoort.
Na de weging een droge plek onder het viaduct opgezocht waar we de prijsuitreiking konden doen.
De winnaars kunt u vinden in de bijgevoegde overzichten per vak. De top 3 van de gehele wedstrijd hadden ieder meer dan ruim 8 kilo per koppel. Mooi om te zien dat er diverse mooie vissen ( waaronder echt dikke voorns ) waren gevangen.
Als organisatie konden we terug kijken op een mooie wedstrijd en dat kregen we ook van veel deelnemers te horen wat ons goed deed.
Tevens voor de wedstrijd meegedeeld dat wij als team stoppen met de sponser van de afgelopen jaren en verder gaan met een nieuwe sponsor.
Vanaf 01-01-2024 gaan wij verder onder de naam Team Steijn - Zammataro.
De firma Steijn is buiten hun geweldige aassoorten ook verdeler van Zammataro en Timm's dobbers maar van nog veel meer A-merken, waar we u later ook zeker van op de hoogte zullen brengen.
Ook kregen we veel felicitaties over de overstap naar de nieuwe sponsor.
Men vond dit echt mooi voor ons, we moesten wel blijven doorgaan met het organiseren van de mooie wedstrijden. Dat gaan we zeker doen alleen dan onder de naam Steijn - Zammataro!
Dan rest ons nog de firma Evezet Fishing te bedanken voor het vertrouwen dat zij in ons hadden. Wij waarderen het enorm dat ze begrip hebben getoond voor de overstap naar de nieuwe sponsor.
Alle wedstrijden sponsorden zij geheel belangeloos met emmers en voer! Manuela en Wim heel erg bedankt hiervoor en voor het getoonde vertrouwen in ons.
Onze pagina zal binnenkort van naam en uitstraling gaan veranderen. Zoals gezegd blijven we onze wedstrijden organiseren. We hopen jullie daar massaal terug te zien, of anders aan de waterkant waar we jullie vragen over Zammataro graag beantwoorden.
Iedereen bedankt voor jullie steun aan ons en tot in 2024.
Zelfde team, andere naam!

 

Evezet Fishing

 

 

Evezet Fishing

 

© 2013 De Witvisser
Site ontwikkeld en structuur onderhoud door maindes
Data onderhoud door De Witvisser